Over ons

Over ons

Het hart van de EngelenTafel

De EngelenTafel vaart op gedreven mensen die vrijwillig bijdragen, het gedachtengoed omarmen en zo inspireren en organiseren. De basis: waardevol en onmisbaar! Geraakt door het idee: doe mee!

Bestuur van de Stichting EngelenTafel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neeltje Wijtvliet, Peter Konijnenburg en Jeannette Saatrube

Even voorstellen

Jeannette Saatrube: oprichter en voorzitter 

“Graag maak ik het verschil door huis en hart open te stellen, breng ik mensen bij elkaar en nieuwe verbindingen tot stand. Van mijn tafel thuis naar vele tafels en vormen door het hele land.” Jeannette is een zakelijk creatieve strategie adviseur en business coach vanuit Smart Partner & Co. Ze woont met haar man en hun beider dochters in Den Haag en Vught. Lees het verhaal van Jeannette over het ontstaan van de EngelenTafel.

Neeltje Wijtvliet: secretaris

“De EngelenTafel is voor mij een inspiratiebron. Hoe een klein gebaar een grote impact kan hebben.” Neeltje ontwikkelt projecten op het gebied van persoonlijke groei na 15 jaar coördinator in de bouw te zijn geweest. Ze woont samen in Vught.

Peter Konijnenburg: penningmeester

“Ontwikkelingen in de samenleving vragen om andere vormen van samen leven en samen beleven. Daar past de EngelenTafel uitstekend in. Voor mij opent de EngelenTafel letterlijk deuren in eigen omgeving voor het maken van verbindingen.” Peter is werkzaam bij de Rabobank en woont in Vught.

 

Het doel van de Stichting EngelenTafel

Het gedachtegoed van de EngelenTafel gaat in de kern over het openen van harten en creëren van nieuwe verbindingen tussen mensen. Het gaat om bewustzijn van de omgeving en mensen voor wie samenzijn niet vanzelfsprekend is. Omzien naar elkaar en de kracht van de verbinding staan centraal.

We inspireren: voor aangaan van verbindingen en het creëren van ontmoetingen, leggen van nieuwe contacten en (mogelijk blijvende) verbindingen tussen diverse verschillende mensen. Het creëren van nieuwe vormen van invulling en zingeving bieden (in beginsel voor de kerstdagen/periode) en tot het creëren van kleine geluksmomenten (door bijvoorbeeld samen te eten).

De bestuursleden ontvangen geen vergoeding.