Samen kerst vieren. Dat is onze droom. We bieden een warme kerstavond en oprechte aandacht. We stellen ons huis en hart open voor mensen die anders alleen zouden zijn die avond met kerst. Want wij geloven dat samen kerst vieren een fijne ervaring is en persoonlijk verrijkt. Voor onszelf en voor anderen: mensen die niet vanzelfsprekend samen zijn met kerst. En die je het gunt; even tussen warme vleugels met aandacht.

De EngelenTafel is een gezellige kersttafel. Bij jou thuis ontvang je een aantal gasten om zo samen kerst te vieren. Op jouw eigen manier. Waarbij een aantal gasten aansluit dat past in jouw eigen omgeving. Samen geniet je van een avond vol mooie verhalen, lekker eten, nieuwe ontmoetingen en gasten die dankbaar zijn daar onderdeel van te zijn.

Iedereen die geraakt is door dit idee kan meedoen. Voor jou (en je gezin/vrienden) als je mensen een plek aan tafel wilt en kunt bieden.

Het vraagt om een aantal stappen ter voorbereiding; doorvoelen hoe het zal zijn om dit bij jou thuis te doen, gasten vinden en uitnodigen, menu samenstellen en koken…. En dan volgt de avond; vol bijzondere ontmoetingen.

Doe jij mee? Kijk hoe het werkt.

 

 

 

 

 

 

Het verhaal van de EngelenTafel zie je hier…