als TafelGids

als TafelGids

Doe mee als TafelGids

Voor kerst 2020 organiseren we vanwege Corona geen EngelenTafels: veiligheid en gezondheid staan voorop. Wat wel wel doen is mensen inspireren om uit te reiken naar elkaar. En ook houden we het gedachtengoed van de EngelenTafel levend. Onder meer verspreiden we posters en sturen we kaartjes aan mensen die anders mee zouden eten met kerst.

Ook kun je denken aan een online kerstdiner, een lekker taartje of wat bonbons langsbrengen, even bellen tijdens de kerstdagen etc etc. 

Zet jij in jouw buurt, dorp of stad de EngelenTafel op de kaart?! Als TafelGids ben je het gezicht van de EngelenTafel en inspireer je mensen om mee te doen in jouw omgeving. Misschien organiseer je wel een meet & greet waar gastheren/vrouwen zich kunnen opgeven om met kerst mensen te ontvangen. Of inspireer je mensen om dit jaar ergens te gast te zijn en samen kerst te vieren. Er zijn tips en allerlei hulpmiddelen beschikbaar, die vind je in de toolbox. En meld je aan als Gids via dit formulier, dan zorgen we dat je de informatie krijgt en brengen we je in contact met andere gidsen. 

Doe jij mee?!

Inspiratie, tips en ervaringen delen we graag (via deze site, Facebook, instagram en twitter). Als je meedoet, dan kun je met bovenstaande tips en ervaringen aan de slag. Natuurlijk horen we graag dat je meedoet; dat kun je ons laten weten via het contactformulier.

Filter Locations