als Gast

als Gast

Doe mee als Gast

Wil je graag samen kerst vieren, maar lukt dat dit jaar even niet? Schuif je toch graag een avond aan bij een huiselijk diner? Kijk dan in je omgeving of er een EngelenTafel wordt georganiseerd. 

Hoe doe je dat?

  • Ben je aangesloten bij een organisatie? Vraag of zij bekend zijn met de EngelenTafel en een contactpersoon voor je hebben.
  • Kijk op onderstaande kaart of er een TafelGids is in de buurt is. Die kan je voor je kijken of er een tafel in de buurt is.
  • Kijk bij openbare gelegenheden in de buurt of je een oproep voor een EngelenTafel vind. Kijk hier voor voorbeelden.
  • Laat hier je gegevens achter. Mogelijk vinden we een plek aan een gezellige kersttafel voor je. 
  • Op onderstaande kaart zie je waar dit jaar al EngelenTafels zullen zijn; wie weet ook bij jou in de buurt?! 

En verder: 

Als er in jouw omgeving een EngelenTafel is, kun je daar mogelijk aansluiten met kerst. Er een mooie en warme avond van maken doe je samen met de gastheer, -vrouw en de andere gasten. En ook jij hebt een rol om er een fijne middag of avond van te maken. Wil je weten wat er van je verwacht wordt, neem dan vooraf contact op met de gastheer, -gastvrouw en bespreek het samen. Veel plezier!

Doe jij mee?!

Inspiratie, tips en ervaringen delen we graag (via deze site, Facebook, instagram en twitter). Als je meedoet, dan kun je met bovenstaande tips en ervaringen aan de slag. Natuurlijk horen we graag dat je meedoet; dat kun je ons laten weten via het contactformulier.

 

Filter Locations